>perhatian

1) jika anda follow atau blogwalking di blog saya sila tinggalkan link anda di shout mix saya
2)dimana shout mix?? di bawah sana belah kanan atau shout di tepi belah kanan
3) terimn kasih kerana melawat atau foolow saya jasa anda sangat saya hargai
4)kalau saya x jumpa anda puye link saya tidak tahu macam mane hendak follow blog anda
harap maklum
:)

Search This Blog

Saturday, 17 December 2011

AyAt-AyAt CiNtA

                                   ASSALAMUAILAIKUM
Saya gembira,
Tahu kenapa??
Knape  saya bahgia,
Tahu kenapa??
Kerna Allah syg saya,
Bagaimana??
Dia berikan saya
seorang teman yang baik!
Tahu siapa??
awak laaa……..
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Suatu hari kawan dan cinta brjln2 tetiba cintah tjatuh dlm prigi…..napa???coz cinta itu buta….kawan pn terus ikut cinta masuk perigi napa?????krna kwan akan buat apa saja utk cinta……….
 - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 Cinte nie x perlu dicari sbenrnye..ia akn dtg dgn sendirinye..
jgnlh jdi sseorg yg benci akn cinte..krane akhirnye kau akn ketemu jua cinte itu..tpi,bile kte sudh jtuh cinte,jgnlh kte terlampau cintekn org tu..dan jgnlh berharp sgt die akn menjdi milik kte..
jodoh di tgn Allah..kte sebagai hmbenye hnye boleh trus menjalin hubungan cinte dan berdoa kepadanye,supaya Dia menjge cinte ini hingga ke akhr hayt…….moge2,anda sume diketemukn dgn cinte yg sejati……amin…
- - - - - - - - - - -
Sy blh terima
kopi
takde
susu…
Malam
tanpa
lampu..
Roti
tanpa
madu..
Burger
takde
keju..
Tapi..sy tak leh
terima kalau..
SUNYI
takde SMS dr
U..
- - - - - - - - - - - - - - -
Klu sy jD
AiRmAtA.sY iNgiN
LaHiR dr mAtA
AwkHiduP d PiPi
Awk & mAti d
BiBiR Awk.tApi
Klu Awk jD
AirmAtA sY. sY X
Kan mEnAnGiS
sBb sY X nK
keHiLaNgAn
awk.!
- - - - - - - - - - - - - -

KaLau BaCa Awk
SuKa SaYa
KaLau PaDam Awk
RINDU SaYA
KaLau balas AwK
CINTA SaYa
KLau X BuAt ApE2
AwK mILiK SaYa
So aPe aWk Nak
BuaT SkraNG??…

K lhhhh tu jew kot nk tulis harinie nanti tulis balik

bye
                        ASSALAMUAIKUM




Monday, 14 November 2011

akk angkat kesayangan aq :)
baru jewww
:) die comel and cantik  nie GAMBAR DIE
:)
                                                       DIE AKK ANGKAT AQ YG
                                                                            BARU
                                                            DAN KESAYANGAN AQ
                                                                      PEACE :)
     

Wednesday, 26 October 2011

adik adik angkat aq

NIE ADIK2 ANGKAT SEYAYANGAN AQ :)
NOR ATIQAH

NURUL IZAZIE

NURUL NAJWA

NUR AIN SAFIRAH

NUR ADLIN 

IZZATUL HANANI

MUHAMMAD ZAMRUL

MUHAMMAD AFIQUL


ADIK ADIK ANGKAT AQ SEMUA
CANTIK2 DAN ENSEM2 KAN

Tuesday, 25 October 2011

putus dgn die

aq klash dgn die sbb........................
x leg gi taau sorry
aq benci die 
aq x suke kau dhhh
pegi mampos kau skrg
aq dhhhh  suke tegok muke kau
paam
aq x nk kau muncul dlm hidup aq
pergi kau jauh2
                                                                      I HATE YOU

Tuesday, 18 October 2011

Rasa Gembira

aq teramat sangat gembira sbb bie srang jew yg pernah bahagiakan aq
aq x pernah rasa macam ner kawan2 syg dapat kasih syg daripada dia punyer
bf skrg aq baru dapat rasa macam nerrr diaorg rasa kasih syg yg pernah bf dia 
laburkan kepada die punyer gf.. :)




aq rasa gembira gile2 selagi aq ada dia aq x kan putus2 kata kat dieee yg syg rindu bieee
sangat2 setiap hari setiap masa aq akn igat dlm kepala otak aq walaupun aq dgn die dok jauh dgn aq
aq x pernah jumpa die sekali ponnnnnn
 walaupon die x ensem aq x kesah yg pasti dia pandai bahagia kan hidup aq
aq x pernah rasa indah gile lepas aq kapel dgn kau


                                                       die sorang lhhh dlm hati aqqq             

                                                               I LOVE YOU ZAMRI <3




          

lafaz cinta dari hati aq

Tiba saatnya
Aku melafazkan kata kata cinta dari bibirku
Walaupun pernah dulu aku menyatakan
Cintaku hanya untuk dirimu sayang
Berikanlah aku secebis harapan
Agar dapat aku terus menyayangimu
Hulurkanlah aku tangan untuk kusambut
Moga kita akan bersama

Yang aku pinta kasih dan sayangmu
Untuk kuisi di sudut hatiku
Yang kau berikan hanya janji cinta
Yang masih tidak pasti buat diriku


Sayang (sayang)
Sudilah kau terima hatiku ini
Sayang (sayang)
Hadirlah kau di dalam hidup sepi ini
Sayang (sayang)
Usahlah kau menolak cintaku lagi
Kau ubatilah luka luka hatiku
Kau sinarilah hidupku dan hidupmu
Tiada lain yang aku impikan
Hanya lafaz cinta darimu
Hanya lafaz cinta darimu

Monday, 17 October 2011

saya punyer bieee baru

aku syg die..
aku rase die lg bgos dari ex aku yg lame..
die pndai jga ati and perasaan aku..
dye yg 2 . .
tolong jgn hancurkn hati aku sbagai mne ex aku wt aku jd gile..
jgn maen kan ati aku yg syg gile-2 at kau..
kau dah wat aku jatuh ati pde kau..
jgn pernah kau permainkan cinta akuyg sejati untk kau..
bg aku kau sgale-2ny untk aku..
kau cute !
event kau yg buad akue cinte maty kt kau..
starting from 16.October.2011
kau bf aku yg akue syg gile-2.
<3 
 I LOVE YOU
ZAMRI

 

Thursday, 13 October 2011

cinta


cinta aq untuk seorg sahaja            <3