>perhatian

1) jika anda follow atau blogwalking di blog saya sila tinggalkan link anda di shout mix saya
2)dimana shout mix?? di bawah sana belah kanan atau shout di tepi belah kanan
3) terimn kasih kerana melawat atau foolow saya jasa anda sangat saya hargai
4)kalau saya x jumpa anda puye link saya tidak tahu macam mane hendak follow blog anda
harap maklum
:)

Search This Blog

Saturday, 21 May 2011

H@ti aq hancur kerana seorg lelaki

seorang lelaki telah menghancurkan hati aku....kerana lelaki itu ada perempuan lain....kawan die kate dorang dah suke same suke...
nak wat camne????
dah dorang suke same suke... nak wat macam mane kan ...sekarang aq kesepian seorg diri di hati aq
HATI AKU DAH HANCUR!!!!

No comments:

Post a Comment