>perhatian

1) jika anda follow atau blogwalking di blog saya sila tinggalkan link anda di shout mix saya
2)dimana shout mix?? di bawah sana belah kanan atau shout di tepi belah kanan
3) terimn kasih kerana melawat atau foolow saya jasa anda sangat saya hargai
4)kalau saya x jumpa anda puye link saya tidak tahu macam mane hendak follow blog anda
harap maklum
:)

Search This Blog

Saturday, 17 December 2011

AyAt-AyAt CiNtA

                                   ASSALAMUAILAIKUM
Saya gembira,
Tahu kenapa??
Knape  saya bahgia,
Tahu kenapa??
Kerna Allah syg saya,
Bagaimana??
Dia berikan saya
seorang teman yang baik!
Tahu siapa??
awak laaa……..
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Suatu hari kawan dan cinta brjln2 tetiba cintah tjatuh dlm prigi…..napa???coz cinta itu buta….kawan pn terus ikut cinta masuk perigi napa?????krna kwan akan buat apa saja utk cinta……….
 - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 Cinte nie x perlu dicari sbenrnye..ia akn dtg dgn sendirinye..
jgnlh jdi sseorg yg benci akn cinte..krane akhirnye kau akn ketemu jua cinte itu..tpi,bile kte sudh jtuh cinte,jgnlh kte terlampau cintekn org tu..dan jgnlh berharp sgt die akn menjdi milik kte..
jodoh di tgn Allah..kte sebagai hmbenye hnye boleh trus menjalin hubungan cinte dan berdoa kepadanye,supaya Dia menjge cinte ini hingga ke akhr hayt…….moge2,anda sume diketemukn dgn cinte yg sejati……amin…
- - - - - - - - - - -
Sy blh terima
kopi
takde
susu…
Malam
tanpa
lampu..
Roti
tanpa
madu..
Burger
takde
keju..
Tapi..sy tak leh
terima kalau..
SUNYI
takde SMS dr
U..
- - - - - - - - - - - - - - -
Klu sy jD
AiRmAtA.sY iNgiN
LaHiR dr mAtA
AwkHiduP d PiPi
Awk & mAti d
BiBiR Awk.tApi
Klu Awk jD
AirmAtA sY. sY X
Kan mEnAnGiS
sBb sY X nK
keHiLaNgAn
awk.!
- - - - - - - - - - - - - -

KaLau BaCa Awk
SuKa SaYa
KaLau PaDam Awk
RINDU SaYA
KaLau balas AwK
CINTA SaYa
KLau X BuAt ApE2
AwK mILiK SaYa
So aPe aWk Nak
BuaT SkraNG??…

K lhhhh tu jew kot nk tulis harinie nanti tulis balik

bye
                        ASSALAMUAIKUM