>perhatian

1) jika anda follow atau blogwalking di blog saya sila tinggalkan link anda di shout mix saya
2)dimana shout mix?? di bawah sana belah kanan atau shout di tepi belah kanan
3) terimn kasih kerana melawat atau foolow saya jasa anda sangat saya hargai
4)kalau saya x jumpa anda puye link saya tidak tahu macam mane hendak follow blog anda
harap maklum
:)

Search This Blog

Saturday, 21 May 2011

H@ti aq hancur kerana seorg lelaki

seorang lelaki telah menghancurkan hati aku....kerana lelaki itu ada perempuan lain....kawan die kate dorang dah suke same suke...
nak wat camne????
dah dorang suke same suke... nak wat macam mane kan ...sekarang aq kesepian seorg diri di hati aq
HATI AKU DAH HANCUR!!!!

Sunday, 15 May 2011

C@ra Lelaki Meguji W@nit@

Lelaki... Walaupun sudah berkali-kali si dia mengucapkan perkataan cinta, namun masih tidak cukup untuk membuktikan kesetiaan terhadap mereka.
Seandainya si dia memiliki kriteria yang diimpikan, tetapi bagi sesetengah jejaka itu bukanlah faktor yang membuatkan dia memilih kamu. Pelbagai cara dilakukan demi menguji kesetiaan yang dibina.
Tidak dinafikan, mereka mempunyai keistimewaan dan kelebihan tersendiri dalam mengenalpasti kesetiaan yang diberikan, sepanjang menjalinkan hubungan bersama teman wanitanya.
Yang pasti, dia akan cuba melakukan pelbagai cara dalam menentukan sama ada anda layak ataupun tidak bertakhta di hatinya.

Siapa yg tengah bercinta, Wanita memang suke minguji kesetiaan Lelaki kerana
 wanita takut kehilagan Lelaki

Saturday, 14 May 2011




HAPPY BIRTHDAY TO ME 
HAPPY BIRTHDAY ,HAPPY BIRTHDAY
HAPPY BIRTHDAY TO ME :)

                                                  12 years old(UPSR)

Love



Someone asked me what is love
is it good, is it bad
is it awesome, is it terrible
I honestly didnt know how to answer them.
I finally desided love is the most complicated of all emotions

  • Love is kind
  • love is harsh
  • love is wonderful
  • love is terrible
  • love is a cure
  • love is a sickness
  • love is LOVE
  • love is hate
  • love is meaningful 
  • love is pointless
  • love shows the best in people
  • love shows the worse in people
  • love makes us speak truth
  • love makes us lie
  • love understands everything
  • love confuses everyone
  • love builds your life
  • love tears your heart down
  • love makes you smile
  • love makes you cry
  • love makes us cuddle
  • love makes us hit
  • love makes the world go round
  • love makes the world go crashing down
  • love makes things simple
  • love makes things impossible
  • love is always worth it
  • love is never worth it
  • love makes us smarter
  • love makes us stupid
  • love is enlightening!
  • love is BLIND
  • make love not war
  • make war out of love
  • love encourages
  • love scares
  • love is peaceful
  • love creates fights
  • love is shoothing 
  • love is tough
Love is always worth it
because you become a better person
everytime you love someone
from the simplest careing for a friend
to the deepest desire to love someone til the world ends
from the unconditional love of a child
to the complicated love of the gods
there is...no meaning to love
love means...everything

No matter how much it hurts you, or makes you cry
tries your spirt, and splits your soul.
Love is always worth it...because what doenst kill you
makes you stronger
And however long it takes
you will be, a better person because you lived, though love.
Werent afraid to make mistakes, choices and try again.
And...above all, loved someone no matter what people thought.love...
You would die for that person...but you would also live for them.
That...is the true meaning of love

aku sayang dia

kala sang alam mulai terlelap,
hening tiada terucap suatu kata.
hanya dapat memandang jauh keatas sana,
membuat membuat rindu ini smakin merona.
kutermangu dalam kesunyian,
tenggelam dalam kebisuan.
hanya hembusan angin malam yang berikan ketenangan,
ketika parasmu jelas tergambar di pelupuk mata.
ingin kurengkuh sosok bayangmu,
namun bayangan hanyalah bayangan.
kurasakan kebekuan menyusup setiap jengkal aliran darah,
kuhela nafas panjang tuk redakan segala sesak yang ada,
saat kutatap rembulan,……
hatiku berbisik “AKU RINDU DIA,
akankah dia tau aku merindukannya…
tak bisa lagi kutahan jatuh air mata ini,
mengiring kerinduan yang tak tertahan lagi.
dan kembali kuberbisik lirih, dengan kepala tertunduk,
“AKU RINDU DIA,AKU SAYANG DIA”
,…….. aku sangat merindukannya.